Skip to the content

Tilbage

Ønsker du et job i Wilt?

I Wilt skaber vi med vores underholdende aktiviteter og serviceminded personalestab unikke oplevelser for vores gæster. Besøgende i vores centre kan i det brede sortiment af aktiviteter bygge deres helt eget program lige efter ønsker.

Vi har et utal af forskellige arrangementer igennem vores faciliteter - og med et spænd fra hyggelige børnefødselsdage til vilde polterabender kræves også et vidt spænd af personale.

… og det er her vi skal bruge dig:

 

I Wilt tager vi altid imod ansøgere med åbne arme – om du søger en ledig stilling eller uopfordret. Vi vil ikke misse en potentiel kommende kollega og læser derfor alle ansøgninger grundigt igennem. Derfor vægtes det også højt, at det af ansøgningen fremgår:

-        Hvorfor Du søger job, hos Wilt.

-        Dine tidligere uddannelsesbeskæftigelser og eventuelle tidligere erfaringer.

-        Hvem du er og hvordan du ser dig selv i job hos Wilt.

Du kan med fordel vedhæfte et vellignende billede af dig selv, samt dit CV.

 

Stillinger i Wilt:

Game Leader:

Alder: 18+

Færdigheder: Serviceminded, udadvendt, flexibel, imødekommende og

 

Som Game Leader udfylder Du flere titler. Du skal både agere dommer, vært og servicemedarbejder.

Når gæsterne ankommer, er Du den første de møder og det forventes her, at du er super imødekommende. Under aktiviteterne er det dig der er dommer, notere point og ikke mindst skaber en speciel stemning. Her er det en fordel, hvis du er udadvendt, humoristisk og har en god portion gå-på-mod. Afslutningsvis er Du den sidste gæsterne ser inden de forlader centeret. Du skal derfor kunne holde gnisten med gæsterne fra start til slut.

Lyder det som noget for dig? Så er Du måske vores kommende GAME LEADER.

 

Ungarbejder:

Alder: 15 – 18 år

Færdigheder: Flexibel, ansvarsbevidst og udadvendt.

 

Som Ungarbejder, har du blandt andet et medansvar for centerets præsentable udstråling i form af rengøring og oprydning. Ydermere er Du også med til, sammen med Game Leadere, at varetage centerets gæster i aktiviteterne

Lyder det som noget for dig? Så er du måske vores kommende UNGARBEJDER.   

 

Alle ansøgninger bedes sendes til:

Personaleansvarlig:

nichlas@wilt.dk  

  

Dit næste arrangement bliver WILT!

Wilt er et aktivitetscenter med aktiviteter for alle! Vi afholder alt lige fra polterabends og firmature til blå mandage og børnefødselsdag. Kontakt os og hør mere!

Nyhedstilmeldning